Gjester - Du er alltid velkommen!

Anbefalt overnatting

Arendal og Omegn Golfklubb samarbeider med flere lokale hoteller og overnattingssteder.
De kan tilby overnatting for enhver smak og behov.

Kontaktinformasjon:

Thon Hotel Arendal
Web: www.thonhotels.no/arendal
E-post: arendal@thonhotels.no

Thon Hotel Arendal er et nyoppusset og moderne sentrumshotell som ligger sentralt ved bryggekanten i Arendal. Det er kort vei fra hotellet til shopping, Arendal Kulturhus og andre attraksjoner i Arendal. Hotellet kan også arrangere møter og konferanser. Som gjest på Thon Hotel Arendal får du servert gratis kveldsmat hver dag.

Thon Hotel Arendal selger "golfpakker" som inkluderer greenfee på Arendal & Omegn Golfklubb. Bestilling gjøres på hotellets nettside.

Slettahuset
Web: www.arendalgk.no
E-post: tsl@arendalgk.no

Slettahuset er klubbens eget overnattingstilbud på golfbanen. Passer for enkeltpersoner, familier og små grupper. 3 rom - 11 senger - enkelt og rimelig.

Tvedestrand Fjordhotell
Web: www.tvedestrandfjordhotell.no
E-post: post@tvedestrandfjordhotell.no

Tvedestrand Fjordhotell ligger idyllisk på bryggekanten i Tvedestrand - ”Byen med de 3 etasjer”.
Hotellet har 26 dobbeltrom – over halvparten med havutsikt.

Når været tillater det, spiser våre gjester på Ankerplassen - vår hyggelige uteservering med fri utsikt til hav og solnedgang. Resten av tiden serveres maten i hotellets restaurant Sjøstjernen, hvor vi også tilbyr lokaliteter for firmaarrangementer, brylluper og andre store begivenheter. I vår Café & Bar spiller vi god musikk alle dager og serverer småretter og godt drikke.