Simulatorgolf - Bruk vinteren til noe fornuftig!

Nå kan du booke startider på TrackMan simulatoren som står hos Aust-Agder Innendørs Golfsenter (AAIG) på Bergsmyr i Sentralvaskeriets gamle lokaler (Industriveien 9, 4900 Tvedestrand - Se bilde nederst på siden).

Du booker via din innlogging i Golfbox. Du kan også bestille starttid direkte på tlf til Jon Åge Ruud - 98762616.

Følgende gjelder for booking i Golfbox:
  1. Når booking gjøres er det kun 1 spiller som står oppført på starttiden (du må da ringe til personen som står oppført for å høre om det er ledig plass til å spille med ham/henne).
  2. Personen som står oppført med starttid er den som er ansvarlig for å betale for timen.
  3. Medlemmer av AOGK kan booke 30 dager før.
  4. Gjester kan booke 15 dager før.
Priser:
Ordinær timepris er kr. 275,- (Uavhengig av hvor mange som spiller).
Alle medlemmer av AOGK (alle typer medlemsskap) får kr. 40,- i avslag på timeprisen og betaler KUN kr. 235,-!
Betaling gjøres før spill hos AAIG - Kontant, med kort eller via Vipps.

Åpningstider: Mandag- Søndag kl. 10.00-22.00

Slik booker du i Golfbox:

1. Logg inn på golfbox.no (du finner link øverst på arendalgk.no)
2. Velg "starttidbestilling"
3. Endre "Velg fasilitet" til "Nes Verk Golfpark - Trackman simulator" som vist under:

4. Klikk på starttiden du vil ha - Dersom du vil booke 2 timer på simulatoren må du gjøre
en booking til for påfølgende time.

Sørg for at du passer tiden i forhold til det du har booket - Det kommer andre som skal spille etter deg.

LYKKE TIL MED RUNDEN!

VELKOMMEN IGJEN!