Kurs

Veien til Golf - 2024

VEIEN TIL GOLF 2024. 


Mer praksis, mindre teori!


Det har aldri vært enklere å komme i gang. Et nybegynnerkurs varer bare en dag, og du trenger ikke ta noen eksamen! Kanskje du vil ta med deg familien eller noen venner?

Enkelt, kjapt og trygt


Målet med nybegynnerkurset Veien til Golf er at du skal bli kjent med golf og finne deg til rette i miljøet.

Kurset vil gi deg praktisk innføring i hva spillet handler om og omfatter trening i grunnleggende teknikk, regler, sikkerhet og opptreden på banen. Du får også prøve det å spille på banen for å oppleve golfen i sitt rette element. Etter kurset er det bare å melde seg inn i golfklubben, og spille så mye du vil. Klubben har mange ulike tilbud for at du skal komme videre med både trening, spill og sosiale aktiviteter.

Kurset starter kl 9, og avsluttes kl 16. Før du møter til kurset har du gjort ferdig teori-delen med et lite e-læringskurs. 

Kurs beviset  fra e-lørings kurset kan du da sende til resepsjonen@arendalgk.no med merknad om når du har meldt deg på den praktiske delen

Medlemskontingent for VTG-deltagere (år 1) er 4500 kr, og inkluderer kursavgiften. Du har da fri tilgang til begge våre baner, samt Bjaavann GK Kristiansand (med unntak av i juli og noen få utvalgte dager). Juniorer 13-19 betaler 750 kr for medlemsskap (inkl. kurs).

Kursavgift kr. 1 500,- (om du ikke ønsker å bli medlem).

 
Alle kursdeltakere som blir medlem tilbys gratis fellestrening gjennom sesongen.
 
PS! Vi kan også tilby individuell undervisning (eller i små grupper) som også gir kursbevis. Prisen er 1 950 kr. Ta kontakt sport@arendalgk.no
for å avtale tider.
KLIKK HER FOR PROGRAM OG PÅMELDING