Medlemmer

Junior Avdelingen

Treningene er ment for klubbens medlemmer, men man kan gjerne få prøve en gang eller to før man melder seg inn. Golf skal være tilgjengelig for alle. Vi har derfor rimelige medlemsskap for barn og unge. 

Junior arbeidet er satsing for framtiden, så det er super viktig for oss. Har du lyst til å støtte? Bli impact suporter!

Påmelding i spond: TRYKK HER
spond kode: OEUDM


JUNIORTOUR og PÅMELDING:

Sesongen 2024 
 

Knøtte golf 6-9år  (mandag  kl. 17-18)
Treningene består av mye lek og morro, samtidig som man lærer det fantastiske spillet; golf. Det er bare ta kontakt om det er noe du lurer på. Vi ønsker alle barn og unge velkomne til å prøve golf hos oss. Golf er for alle! 

Yngre junior 9-15år (tirsdag 17 – 19) 
Her består treningene av litt mindre lek og litt mer fokus. Samtidig et fokus på glde og mestringsfølelse.
Blir gruppa stor nok er det mulig at den deles i to mindre grupper med samme trenings tid.

Junior 15-19 år(mandag  kl18-20)
I gruppa 15-19 år er fokuset på mestring og forbedring. kommer til å bli my fokus på det som skjer innafor 50 meter. da denne gruppa gjerne har kontroll på sving allerede. Den kjappeste veien til bedre spill er mer fokusert trening.

Turenerings info Junior. 
I norge er junior golfen delt i 2 vi har Junior Tour som er et regionalt tilbuld til Juniorene der det er klasse indelt i forhold til nivå og alder. Ut ifra alder og ferdighets nivå spiller de 6, 9, eller 18 hull. 

Øverste nivå for Juniorene er Srixon tour dette er nasjonalt topp nivå målet er å få spillere vi har et langsiktig mål om å spillere med på dette.

Mer info her

Dersom du har spørsmål ang. Treninger, turneringer, Junior Tour eller Srixon Tour så er det bare å ta kontakt med: 

Junioransvarlig klubb - Helge Bjørn Stormo - 37 19 90 30 / 90 88 35 84
Pro/trener Marius D. Samuesen - marius@golfubutikken.no
Trener: Rune Tømte