Medlemsfordeler

Arendal & Omegn Golfklubb har ambisjon om å tilby deg som medlem fordeler ut over bruk av klubbens baner og fasiliteter. Listen under vil utvides etter hvert som avtaler kommer til.

Baner (kun Bjaavann er gyldig for 2020. Andre avtaler ikke ferdig enda)

Kragerø GK A-medlemmer i AOGK betaler:

·         Kr. 200,- på hverdager

·         Kr. 500,- i helger/helligdager

Juniorer spiller gratis på hverdager.

Gjelder
i lavsesong (baneåpning – 16. juni & 12. august – sesongslutt)

Bjaavann GK Gratis spill (med unntak av juli) for alle medlemmer med full spillerett ((A, Ungdom/student, junior, og junior familie)
Aas Gaard Golfpark - Hakadal 30%  rabatt på greenfee (minimumsgreenfee er 300 kr).
Gjelder alle dager, hele året.
Grenland & Omegn GK 30% rabatt på greenfee for A-medlemmer. Gjelder alle dager, hele året.

Andre medlemsfordeler

Næs Jernverksmuseum Gratis adgang for medlem og familiemedlemmer på alle arrangementer ved å vise gyldig medlemsbevis/golfkortet.
Asbjørnsen Betong AS 10% rabatt på oppdrag for medlemmer av Arendal & Omegn Golfklubb. Utfører alt av betong- og tømrerarbeid.
Les mer om Asbjørnsen Betong her
Vital Kiropraktikk, Arendal 30% rabatt på første konsultasjon for alle medlemmer i Arendal & Omegn Golfklubb. Vis golfkortet når du betaler for å få rabatten. Bestill time her
Varmepumpevalg.no 10% rabatt på veiledende priser. Vi har de fleste varmepumper som selges på de norske markedet.  Kontakt oss på asbjorn@varmepumpevalg.no eller 93029228