Medlemsfordeler

Arendal & Omegn Golfklubb har ambisjon om å tilby deg som medlem fordeler ut over bruk av klubbens baner og fasiliteter. Listen under vil utvides etter hvert som avtaler kommer til.

Baner

Kragerø GK A-medlemmer i AOGK betaler:

·         Kr. 200,- på hverdager

·         Kr. 500,- i helger/helligdager

Juniorer spiller gratis på hverdager.

Gjelder
i lavsesong (baneåpning – 16. juni & 12. august – sesongslutt)

Bjaavann GK 150 kr rabatt på ordinær greenfee for A-medlemmer. Gjelder alle dager, hele året.
Aas Gaard Golfpark - Hakadal 30%  rabatt på greenfee (minimumsgreenfee er 300 kr).
Gjelder alle dager, hele året.
Grenland & Omegn GK 30% rabatt på greenfee for A-medlemmer. Gjelder alle dager, hele året.

Andre medlemsfordeler

Næs Jernverksmuseum Gratis adgang for medlem og familiemedlemmer på alle arrangementer ved å vise gyldig medlemsbevis/golfkortet.
Asbjørnsen Betong AS 10% rabatt på oppdrag for medlemmer av Arendal & Omegn Golfklubb. Utfører alt av betong- og tømrerarbeid.
Les mer om Asbjørnsen Betong her
Vital Kiropraktikk, Arendal 30% rabatt på første konsultasjon for alle medlemmer i Arendal & Omegn Golfklubb. Vis golfkortet når du betaler for å få rabatten. Bestill time her
Varmepumpevalg.no 10% rabatt på veiledende priser. Vi har de fleste varmepumper som selges på de norske markedet.  Kontakt oss på asbjorn@varmepumpevalg.no eller 93029228