Arendal & Omegn er klar for øverste divisjon i Lag-NM

Av: Asbjørn Sauesund  |  Publisert: 21. juli 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Opprykket var et faktum etter å ha kommet på andreplass i helgens 1.divisjonsturnering (neste øverste divisjon) hos Utsikten GK!

Grunnet omlegging til kun en 1. divisjon neste år var det kun de fire øverste som ikke rykket ned. De to øverste rykket opp, mens de to neste holdt seg i divisjonen.

Laget spilte seg oppover på listen etter en noe treg start på første dag. Etter dag tre var de altså helt opp på 2. plass med +52, kun bak suverene Sola GK (+34). På plassene bak AOGK fulgte Kristiansand (+55) og Sotra Gk (+56)

Trolig ble gutta undervurdert der de stilte svært lite uniformert i alle regnbuens farger:-) Neste år må de dresses opp i klubbtøy når de skal møte de store gutta på øverste nivå!

De som spilte for AOGK var Ofeigur Johan Gudjonsson, Oskar Nygård Olsen, Kenneth Aslaksen, Petter Furseth og Eirik Walle.

Fullstendige resultater: https://golfbox.no/livescoring/tour/?language=1044#/competition/2062474/leaderboard