Klubben

Årets siste klubbturnering ferdigspilt.

Av: Asbjørn Sauesund  |  Publisert: 6. oktober 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Så var turneringssesongen over for i år. Sesongen går fort når en har det gøy! Vi fikk en flott avslutning for de 65 spillerne (flere enn på mange år) som stilte opp.

Vinner av klasse 1 ble Eirik Walle med 38 poeng, foran Audun Einarsson (34 P) og Karsten Sandaker (33 P).

Jan Trommestad fikk dagens høyeste score (41 poeng), og vant da selvsagt sin klasse (2). På de neste plassene fulgte Olav Johansen og Bjørn Martin Kvesetmoen med 38 poeng.

I klasse 3 gikk Ingunn Molund Vågen (34 P) av med seieren foran Espen Eliassen og Einar Ager-Wick, begge med 33 poeng.

Ketil Grøttum fra Bærum GK vant klasse 4 med  35 poeng. Liv Inga Bruskeland Holm (31 P) og Jonathan Kraft Sauesund (31 P) tok de neste plassene på pallen.