Klubben

Velkommen til Stjernejakt og Junior Tour

Av: Audunn Einarsson  |  Publisert: 29. mai 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

28. mai er alle jenter invitert til golf, lek og moro her på Nes verk golfpark, mens 1. juni er det endelig tid for Junior Tour.

Vi håper å se både nye og kjente golfinteresserte jenter på "stjernejakten" tirsdag 28. mai kl.17.30-19.30. 

På korthullsbanen farter vi rundt i golfbiler i jakten på stjerner. Grilling og musikk blir det også. Ta gjerne med ei venninne eller to og bli kjent med andre golfjenter.

Meld deg på her: https://wkf.ms/48Wuqd5


Golfjentene er et nasjonalt breddeprogram for jenter opp til 19 år. Arrangementene er gratis og skal samle golfinteresserte jenter til både trening og lek. 


Junior Tour 1. juni

Alle jenter og gutter i alderen 6-19 år er velkommen til å delta på Junior Tour (tidligere Narvesen Tour) - uavhengig av tidligere turneringserfaring. 

Meld deg på innen onsdag 29. mai kl.14.00 i GolfBox: https://bit.ly/RegionTourSørGB.

De regionale juniorturneringene er inndelt i klasser etter kjønn, alder og ferdighetsnivå. Det er ulike spilleformer og banelengder tilpasset de ulike klassene.

For de minste lages det egne tilrettelagte baner over 6 eller 9 hull, med hull-lengder som er tilpasset barna. For de aller minste er det heller ikke noe fokus på regler og å gjøre alt riktig, men mer fokus på å ha det gøy.

For de mer erfarne er Junior Tour en trygg møteplass der deltagerne kan bli kjent med jevnaldrende fra andre golfklubber.

Arendal & Omegn GK og Solum GK er de neste spillestedene på Junior Tour i Region Sør.