Klubben

Karoline Pro Challenge

Av: Asbjørn Sauesund  |  Publisert: 27. juli 2020  |  Siste nyheter  |  Arkiv

96 spillere (24 lag) deltok i turneringen som ble spilt lørdag ettermiddag. Det ble en fin sosial happening for deltagerne, og en flott støtte til Karolines videre satsing som profesjonell.

Karoline har vært maksimalt uheldig med sin debutsesong som profesjonell ved at det ikke har blitt noen turneringer grunnet Covid-19. Da er det ekstra viktig at klubben og klubbens medlemmer viser sin støtte slik som ble gjort på lørdagen. 

Vinnere av turneringen ble Kwanzoolo (Audunn Einarsson, Haakon Gromstad, Jens Hopstock, og Jens Bror Mørland) på -23, foran The Shankensteins (Karoline Stormo, Tine Hovden Fehn, Jon Åge Ruud, og Astrid Stenberg) og The Johannessen's (Bjørn Egil Garthe Johanessen, Johan Williams Johannesen, Oscar Løkke Johannessen, og William W. H. M. Johannessen) med -19.

Fullstendige resultater: https://www.golfbox.dk/livescoring/tour/#/competition/2566391/leaderboard

En takk til Coop Prix Risør, RSA Bil Arendal, Arendal Bryggeri, Per Niklas Lööv og Jon Åge Ruud for hjelp og bidrag i forbindelse med turneringen. 

De som har Agderposten kan lese en fin sak i dagens papirutgave og på nett: https://www.agderposten.no/sport/golferne-spilte-inn-20-000-kroner-for-a-hjelpe-karoline-23-videre-mot-verdenstoppen/