Klubben

Karoline tok en 4. plass i NM!

Av: Tom Slåen Lied Lilleholt  |  Publisert: 7. august 2017  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Etter 4 runder i NM endte Karoline Stormo til slutt på -1 og en respektabel 4. plass!

Etter runde 2 og 3 lå hun på en delt 1. plass med Karoline Lund. De første 13 hullene av finalerunden (Runde 4) svingte det frem og tilbake mellom begge om hvem som var i føringen, og de lå likt (-3) når det gjenstod 5 hull. Karoline Stormo gikk de siste 5 hullene på +2 som ble 3 slag for mye mot Karoline Lund sin score på -1.

Karoline spilte solid golf under hele turneringen og kan si seg godt fornøyd med innsatsen! Kampen om seieren glapp dessverre da hun fikk sin eneste dobbelbogey i løpet av hele turneringen på hull 13, siste runde!

Se Karoline sin blogg: Karolinegolf.com