Meld deg på klubbmesterskapet!

Av: Asbjørn Sauesund  |  Publisert: 19. august 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Klubbens viktigste turnering står for tur i helgen. Det er gjort en del endringer i noen klasser i år for at flere skal kunne delta.

Ingen startavgift i år!

To endringer er gjort i forhold til tidligere år:

1. Etter flere KM med lav deltakelse i Dame klassen forsøker vi i 2019 med kun 36 hull (18 hull lørdag og 18 hull søndag), så håper og tror vi at det vil øke interessen.

2. Vi er nå inne i et generasjonsskifte på juniorsiden. For å få med flere av de yngre juniorene vil juniorklassene i år spilles med  kun en runde (18 hull på lørdag). Det spilles fra 47 både for jenter og gutter.

Klasseinndeling

HERRER                              (ingen aldersbegrensning)                  54 hull (36 lør+18 søn)
Jr.herre                                 ( t.o.m. 19 år)                                       18 hull (18 lør)
DAMER                                (ingen aldersbegrensning)                  36 hull (18 lør+18 søn)

Sr.dame                                 (50-64 år)                                      36 hull (18 lør+18 søn)
Sr.herre                                 (50-64 år)                                           36 hull (18 lør+18 søn)
El. Sr. herre/herre                 (f.o.m. 65 år)                                      36 hull (18 lør+18 søn)
Jr.dame                                ( t.o.m. 19 år)                                     18 hull (18 lør)

NETTOMESTERSKAPET
HERRER                              (ingen aldersbegrensning)                  36 hull (18 lør+18 søn)

Spilleform                   Hovedmesterskapet: Hr: 54 hull slag u/ hcp fra tee 47/55.
Spilleform                   D/Sr. dame/Sr. herre/El. Sr. herre : 36 Hull slag u/hcp fra tee 47/55.
Spilleform                   Nettomesterskapet: Hr/D: 36 hull netto slag m/ SH fra tee 47/55
Spilleform                   Jr. herre/Jr. dame: 18 hull slag u/hcp fra tee 47

Starttider                    R 1 lørdag                  tee 1 og 10      første start kl. 08:00
R 2 lørdag                  tee 1 og 10      første start kl. 13:30
R 3 søndag                 Shotgun          alle starter kl. 10:00

Startkontingent         Gratis!

For innledende runde trekkes startrekkefølgen slik at spillere med tilnærmet samme hcp spiller sammen, uavhengig av kjønn og klasse.
For finalerunden trekkes etter resultatprinsippet, med separate baller for damer og herrer. Lederball herrer starter på hull 1 og lederball damer på hull 10.
Ingen cut etter lørdagens runde.
Ved likt resultat på førsteplass avgjøres det ved ”sudden death”
Premieutdeling umiddelbart etter avsluttet finalerunde søndag

Lunsj på lørdag blir Lapskaus (60 kr), og på søndag blir det buffet fra Vertshuset (250 kr). Dette bestilles når du gjør påmeldingen i Golfbox: https://tourentry.golfbox.dk/?cid=1914457