Nyheter

Vi presenterer våre samarbeidspartnere

Av: Sverre Solvei  |  Publisert: 11. oktober 2024  |  Siste nyheter  |  Arkiv

Vi fortsetter presentasjonsrunden av våre samarbeidspartnere, og denne gang er det Tyholmen Kolonial og Steenhuset Restaurant som står for tur.


Vi er svært takknemlige for Tyholmen Kolonial og Steenhuset Restaurant sin støtte i arbeidet med å gjøre Arendal & Omegn Golfklubb til å bli en enda bedre klubb for våre medlemmer. Uten deres støtte og bidrag kunne vi ikke klart å gjøre AOGK til den flotte arenaen som den i dag er.


«Jeg og Morten har lang erfaring innen restaurant bransjen. Vi møttes på en restaurant i Oslo og giftet oss i 2006. Vi har ett barn på 15 år som også er veldig glad i å spille golf.» 


«Vi startet Tyholmen kolonial i 2016. En delikatesse butikk med fokus på eksklusive matvarer, varer man ikke får tak i, i en vanlig matbutikk. Det var en fin overgang fra restaurant bransjen og inn i en litt mere vanlig arbeidstid. Men det varte ikke lenge. Butikken måtte vi utvide til cafe og selskaps lokale og i 2021 åpnet vi Steenhuset Restaurant med et menykonsept med 6-retter som byttes hver 14. dag. Her kan man velge alt fra en til seks retter. 
Det har gått over all forventning. Vi er en liten og intim restaurant med fokus på gode smaker og gode viner. Våre servitører er eksepsjonelt flinke med kombinasjonen mat og vin». 

«I 2022 åpnet vi sommer-baren vår «Fua Bar». Her har vi nydelige drinker som kan nytes på vår uteservering med utsikt til byens fineste park».

«På sommeren yrer det med liv i parken og man kan nyte ett godt måltid med pent oppdekket bord ved vår uteservering».

«Høsten trekker vi oss inn enten på Steenhuset Restaurant (ett mur bygg fra 1725) eller inn på Tyholmen kolonial. På Tyholmen kolonial kan man ha selskaper med opptil til 20 personer. Med mat enten fra Steenhuset eller tapas fra delikatesse butikken, Tyholmen Kolonial» 

«Siden Morten er så glad i golf, noe jeg syns er veldig hyggelig, ville vi være sponsorer. Vi trenger alltids flere gjester og syns at dette var en fin måte å gjøre oss synlige på. Vår sønn Teo har også begynt å spille, nå gjenstår bare ho mor. Vi hadde en fin personaltur til Nes Golfbane i sommer. Det var veldig gøy å spille i så fine omgivelser. Vi gleder oss til mer spill og å bli bedre kjent med dere på Nes» 

«Velkommen til vår lille familie drevet bedrift. Vi har noe for enhver smak og en opplevelse utenom det vanlige»

Med vennlig hilsen
Susanne & Morten