Klubben

Husk Safety er ny «eier» av hull 13

Av: Asbjørn Sauesund  |  Publisert: 29. januar 2019  |  Siste nyheter  |  Arkiv

HUSK Safety AS har inngått en sponsoravtale (hullsponsor hull 13) med Arendal & Omegn Golfklubb for de neste tre årene. Hull 13 vil dermed fremstå helt «ny» neste år med nye utslagssteder, ny green og ny sponsor!

HUSK Safety er et selskap som har en målsetning om å bli en totalleverandør av tjenester innen HMS & Kvalitet. Dette inkluderer blant annet rådgivingstjenester og utvikling av HMS og Kvalitetskultur, internkontrollsystemer for HMS, ledelsessystem for kvalitet og utleie av personell innen HMSK for både landbasert og offshore. Selskapet driver også med utvikling og salg av sikkerhetsfremmende produkter og systemer. Les mer om selskapet på hjemmesiden: http://husksafety.com/


De som står bak selskapet er to ivrige golfspillere og mangeårige medlemmer; Per Christian Bekkvik (t.v. bilde) og Claes William Olsen.

 

Som alltid oppfordrer vi våre medlemmer om å benytte våre sponsorer ved anledning. Har din virksomhet behov for assistanse når det gjelder HMS er det bare å ta kontakt!

 

Ønsker din virksomhet å se på hva dere kan få igjen for et samarbeid med et idrettslag med ca 1 000 medlemmer? Ta kontakt med daglig leder Asbjørn Sauesund på 93029228 eller asbjorn@arendalgk.no