Gjester - Du er alltid velkommen!

Greenfee og tidsbestilling

HOVEDBANEN

Alle spillere skal melde seg til resepsjonen senest 10 minutter før start. Det skal fremvises gyldig golfkort.

Bestilling av starttider gjøres i Golfbox, eventuelt på tlf. 37 19 90 30 (se åpningstider)

Generelle regler for spill på banen.
* Dersom det er frost er det STRENGT forbudt å spille. Starttider som ikke kan benyttes grunnet frost regnes som kansellert.
* Spill på banen forgår i henhold til golfregler og golfetikette.
* Spilletid skal ikke overskride 4 timer og 30 minutter (2 timer og 10 min første 9 og 2 timer og 20 min siste 9).
* Alle spillere skal ha med seg greengaffel og denne skal brukes.
* Alle spillere skal legge tilbake store divots, og legge i sand på mindre sår (Medlemmer får egne sandposer. Gjester får låne).
* Alle spillere bes respektere henvendelser og anvisninger fra banevert.

Retningslinjer for tidsbestilling og spill på hovedbanen.
* Medlemmer kan bestille starttid inntil 10 dager før spilledag.
* Gjester kan bestille starttid inntil 7 dager før spilledag.
* Alle spillere skal melde seg i resepsjonen senest 10 minutter før starttid.
* Frammøte ved første tee skal være senest 5 minutter før starttid.
* Handicapkrav for greenfeespillere er Golfkortet (HCP 54).

Greenfeesatser på hovedbanen.

Greenfee betales i resepsjonen. Utenom åpningstidene skal Greenfee betales FØR du spiller på https://arendalgk.betaling.no/points-of-sale/337/products

* Lavsesong (t.o.m. uke 25, Uke 33 t.o.m. sesongslutt): Kr. 500,- pr. dag (Dagsgreenfee)
* Høysesong ( Uke 26-32): Kr. 580,- pr. dag (Dagsgreenfee)

* Medlemsgreenfee (C-Medlem) er kr 500,- hele året.

* Greenfee hefte à 5 greenfee: Kr. 2175,- (Dagsgreenfee - Gjelder gjestespillere)
* Greenfee hefte à 5 greenfee: Kr. 2000,- (Dagsgreenfee - for C-Medlemmer)

* 9 hulls greenfee lavsesongen: Kr. 310,-
* 9 hulls greenfee høysesong: kr. 350,-

* Juniorer (t.o.m. 18 år) betaler halv greenfee kr. 250,-/290,-. (Dagsgreenfee) og Kr. 155,-/175,- for 9 hull

* NSG (Norsk Senior Golf) medlemmer som har betalt årskontingent for 2021 spiller 3 ganger med 30% rabattert greenfee mellom kl. 08.00-14:00, unntatt i helger/helligdager og uke 26-32

PAY & PLAY BANEN - GOLF OG FOTBALLGOLF

Retningslinger for tidsbestilling og spill på Pay & Play-banen: Golf og Fotballgolf
* Det er ingen forhåndsbestilling av starttid på Pay & Play-banen med unntak for større arrangement (Se "dagens status" på arendalgk.no for å se tider da banen er stengt.)
* Alle gjester som skal spille på Pay & Play-banen, må registrere seg i resepsjonen, og greenfee
   må  betales på forhånd.
* Pay & Play-banen har kø-system ved første tee.

Greenfeesatser (spill så mye du vil samme dag) på Pay & Play-banen: Golf og Fotballgolf
* Alle dager hele sesongen: Golf - Kr. 265,- pr. dag, Fotballgolf - Kr. 200,-
* Juniorer (t.o.m. 18 år) betaler halv greenfee kr. 130,- og kr. 100,-.
* Greenfee hefte à 5 greenfee: Kr. 1060,- (Gjelder kun Golf)

LES mer om FOTBALLGOLF

NB: Det er IKKE tillatt å bruke fotballsko med knotter! Man kan bruke grussko, men vi ser helst at alle bruker ordinære joggesko.

Enkelte dager kan det være begrenset mulighet for spill på følgende tider:
Mandager: Bedriftsgolf - 17:30-18:10 første 9 på hovedbanen og korthullsbanen (P & P)