Bli medlem - Slå til!

Medlemskontingenter

Under finner du oversikt over priser og innhold i de forskjellige medlemskapene vi tilbyr. Prisene er oppgitt per måned, men det er også mulig å betale hele kontingenten i en rate.

Nytt for 2020 er at alle med full spillerett (A, Ungdom/student, junior, og junior familie) også har gratis spillerett hos Kristansand Bjaavann GK med unntak av i juli måned. Se også andre medlemsfordeler

Slik melder du deg inn i Arendal & Omegn Golfklubb:

Ved å bruke innmeldingsskjema eller ved å henvende deg til oss i resepsjonen, ringe oss på
37 19 90 30, eller ved å sende en e-post til post@arendalgk.no

Antall medlemmer pr. 01.01.2019: 953
For innmelding i AOGK betales kun årskontingent - INGEN innmeldingsavgift eller aksjeinnbetaling.

- Spillerett til vår 18-hulls hovedbane, 9-hulls korthullsbane, og fotballgolf.
- Spillerett hos Kristansand Bjaavann GK med unntak av i juli måned.
- Førsteårs-medlemmer kan fritt delta på fellestreninger (normalt 990 kr/år), og får gratis nybegynnerkurs (VTG-kurs, normalt 1500 kr/mnd)
- Du kan spare 165 kr på å betale hele kontingenten i en rate (6 975 kr).

- Senior B gir fri spillerett til korthullsbanen og 1/2 til hovedbanen (vil si at man betaler 1/2 medlemsgreenfee)
- Du kan spare 180 kr på å betale hele kontingenten i en rate (4 200 kr).

- Senior C gir ingen spillerett (betaler medlemsgreenfee ved spill)
- Du kan spare 186 kr ved å betale hele kontingenten i en rate (1 650 kr).
- Første år du er medlem hele kontingenten betales ved innmelding.

- Ungdom/Student gir fri spillerett til vår 18-hulls hovedbane, 9-hulls korthullsbane, og fotballgolf.
- Gratis spillerett hos Kristansand Bjaavann GK med unntak av i juli måned.
- Krever at du er fulltidsstudent gjennom HELE sesongen med dokumentert og betalt semesteravgift/studentbevis.
- Du kan spare 182 kr på å betale hele kontingenten i en rate (3 250 kr).

- Junior-medlemskap gir fri spillerett til vår 18-hulls hovedbane, 9-hulls korthullsbane, fotballgolf, samt deltagelse på klubbens junior-treninger.
- Gratis spillerett hos Kristansand Bjaavann GK med unntak av i juli måned.
- Du kan spare 181 kr på å betale hele kontingenten i en rate (1 475 kr).
- Første år du er medlem hele kontingenten betales ved innmelding.

En familie med to A-medlemmer har gratis junior-medlemskap for alle barn i familien.
Eks. 1: Bestemor og bestefar er A-medlemmer: Alle barnebarn kvalifiserer for gratis juniormedlemskap.
Eks. 2: Bestefar og hans datter er begge A-medlemmer: Alle datterens barn er kvalifisert til gratis juniormedlemskap.
Da klubben ikke har oversikt over familieforhold, MÅ klubben varsles om hvilke barn som skal inn under denne ordningen ved innmelding