Bli medlem - Slå til!

Medlemskontingenter

Under finner du oversikt over priser og innhold i de forskjellige medlemskapene vi tilbyr. Prisene er oppgitt per måned, men det er også mulig å betale hele kontingenten i en rate.

Slik melder du deg inn i Arendal & Omegn Golfklubb:

Ved å bruke innmeldingsskjema eller ved å henvende deg til oss i resepsjonen, ringe oss på
37 19 90 30, eller ved å sende en e-post til post@arendalgk.no

Antall medlemmer pr. 01.01.2019: 953
For innmelding i AOGK betales kun årskontingent - INGEN innmeldingsavgift eller aksjeinnbetaling.

Se også andre medlemsfordeler

Du kan spare 165 kr på å betale hele kontingenten i en rate (6 975 kr).
Senior A gir fri spillerett til begge baner

Du kan spare 180 kr på å betale hele kontingenten i en rate (4 200 kr).
Senior B gir fri spillerett til korthullsbanen og 1/2 til hovedbanen (vil si at man betaler 1/2 medlemsgreenfee)

Du kan spare 186 kr ved å betale hele kontingenten i en rate (1 650 kr). Senior C gir ingen spillerett (vil si at man må betale full medlemsgreenfee ved spill på begge baner)

Du kan spare 182 kr på å betale hele kontingenten i en rate (3 250 kr).
Ungdom/student gir fri spillerett til begge baner.
Krever at du er fulltidsstudent gjennom HELE sesongen med dokumentert og betalt semesteravgift/studentbevis.

Du kan spare 181 kr på å betale hele kontingenten i en rate (1 475 kr).
Junior gir fri spillerett til begge baner, og deltagelse på klubbens junior-treninger.

En familie med to A-medlemmer har gratis medlemskap for alle barn i familien.
Eks. 1: Bestemor og bestefar er A-medlemmer: Alle barnebarn kvalifiserer for gratis juniormedlemskap.
Eks. 2: Bestefar og hans datter er begge A-medlemmer: Alle datterens barn er kvalifisert til gratis juniormedlemskap.
Da klubben ikke har oversikt over familieforhold, MÅ klubben varsles om hvilke barn som skal inn under denne ordningen ved innmelding