Simulatorgolf - Bruk vinteren til noe fornuftig!

Velkommen til Norges billigste Trackman-simulator!?

Nå kan du booke startider på TrackMan simulatoren som er satt opp på "Gamle skolen", dvs det gule huset bak klubbhuset. Vi åpner 1. november.

Priser per time:
Mandag-fredag 07:00-16:00: 145 kr
Mandag-fredag 16:00-24:00: 165 kr
Helger og helligdager 07:00 - 24:00: 165 kr

Åpningstider: Mandag- søndag kl. 07:00-24.00 (siste time som kan bookes er 23:00-24:00)

Slik gjør du:
1. Book time i Golfbox senest 12 timer før du skal spille.
2. Betal for timene du har booket med Vipps senest 12 timer før du skal spille. Vårt nummer i Vipps er 96255.
2. Du mottar en e-post (NB! Til e-postadressen du er registrert med i Golfbox) med kode til døren senest en time før du skal spille.
3. I lokalet finner du en enkel bruksanvisning for hvordan du starter og bruker simulatoren. Følg denne!
4. Avslutt presis. Det er ingen gyldige unnskyldninger for å gå over tiden.

Følgende gjelder for booking i Golfbox:
1.
Når booking gjøres er det kun 1 spiller som står oppført på starttiden (men spill gjerne flere sammen).
2. Personen som står oppført med starttid er den som er ansvarlig for å betale for timen:
3. Medlemmer av AOGK kan booke 10 dager før spill. Gjester 3 dager før.
4. En booking kan senest gjøres 12 timer før du skal spille.
4. En time kan senest avbestilles 12 timer før du skal spille.

Slik booker du i Golfbox:

1. Logg inn på golfbox.no (du finner link øverst på arendalgk.no)
2. Velg "starttidbestilling"
3. Endre "Velg fasilitet" til "Nes Verk Golfpark - Trackman simulator" som vist under:

4. Klikk på starttiden du vil ha - Dersom du vil booke 2 timer på simulatoren må du gjøre
en booking til for påfølgende time.

LYKKE TIL MED RUNDEN!

VELKOMMEN IGJEN!