Simulatorgolf - Bruk vinteren til noe fornuftig!

Velkommen til Norges billigste Trackman-simulator!?

Nå kan du booke startider på TrackMan simulatoren som er satt opp på "Gamle skolen", dvs det gule huset bak klubbhuset.

Priser per time:
Mandag-fredag 07:00-16:00: 145 kr
Mandag-fredag 16:00-24:00: 165 kr
Helger og helligdager 07:00 - 24:00: 165 kr

Åpningstider (Selvbetjent): Mandag- søndag kl. 07:00-24.00 (siste time som kan bookes er 23:00-24:00)

Slik gjør du:
1. Book time i Golfbox.
2. Betal for timene du har booket med Vipps før du spiller. Vårt nummer i Vipps er 96255.
2. Om du ikke har kode til døren fra før, så sender du en sms til Asbjørn (93029228) for å motta dette. Om du mot formodning ikke skulle få svar fra Asbjørn innen rimelig tid kan du sende en sms til Tom (97010909).
3. Bruk av simulatoren er veldig enkel. Start projektor med hvit fjernkontroll. Berør tastatur på PC for å få opp startbilde (om PC er helt avslått, start PC med påknapp på PCen).
4. Avslutt presis. Det er ingen gyldige unnskyldninger for å gå over tiden.

Følgende gjelder for booking i Golfbox:
1.
Når booking gjøres er det kun 1 spiller som står oppført på starttiden (men spill gjerne flere sammen).
2. Personen som står oppført med starttid er den som er ansvarlig for å betale for timen:
3. Medlemmer av AOGK kan booke 10 dager før spill. Gjester 3 dager før.
4. En booking kan senest avbestilles 12 timer før du skal spille.

Slik booker du i Golfbox:

1. Logg inn på golfbox.no (du finner link øverst på arendalgk.no)
2. Velg "starttidbestilling"
3. Endre "Velg fasilitet" til "Nes Verk Golfpark - Trackman simulator" som vist under:

4. Klikk på starttiden du vil ha - Dersom du vil booke 2 timer på simulatoren må du gjøre
en booking til for påfølgende time.

LYKKE TIL MED RUNDEN!

VELKOMMEN IGJEN!